+371 67847600

 

Atsauksmes

"Atzinīgi vērtējam to, ka darbinieku zināšanu pārbaudes un mācības iespējams organizēt mums izdevīgā laikā, zināšanu pārbaudes rezultātus var saņemt ļoti operatīvi, kā arī nepieciešamības gadījumā mācību laiku iespējams elastīgi mainīt, piemērojot to mūsu darba grafikam.

Mācību centra speciālisti ir pretīmnākoši un atsaucīgi."

SIA "Lursoft IT" valdes locekle,
Guna Esenberga

"Ņemot vērā, ka esmu no Ventspils, man patika, ka nodarbības (sesijas) bija iespējams apmeklēt man piemērotā laikā un tempā. Nodarbību laikā izmantotā metode, kā arī programmas, mācībspēks un personāls, novērtēju kā ļoti profesionālu. Mācības tika organizētas nepiespiestā atmosfērā un viennozīmīgi var teikt, ka savas zināšanas esmu uzlabojis."

Viktors Solovjovs, Ventspils Nafta

CompTIA® Advanced Security Practitioner (CASP)

Pārskats

NH.lv Latvia piedāvā nepieciešamos kursus un apmācību, lai Jūs varētu sagatavoties CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP) sertifikācijai.

CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP) sertifikācija nozīmē to, ka IT specialists ieguvis augsta līmeņa zināšanas un prasmes sistēmu drošības risinājumu jomā.



Galvenie kursi

Atkarībā no Jūsu pieredzes līmeņa var būt nepieciešams apgūt mazāk vai vairāk kursu.

Sertifikācijas apraksts

CASP eksāmens sevī ietver jautājumus, kas pārbauda gan tehniskās zināšanas, gan spēju pielietot prasmes, kas nepieciešamas, lai konceptualizētu, izstrādātu drošus risinājumus, kam iespējams rast reālu pielietojumu sarežģītā korporatīvā vidē. Eksāmenā nākas pielietot analītisko kritisko domāšanu, un studentam jāspēj pieņemt atbildīgi lēmumi plaša mēroga disciplīnās, lai rastu idejas IT risinājumiem un šo  ideju pielietojumu korporatīvo draiveru sistēmas izveidē.

Neskatoties uz to, sertifikācijai CASP nav nekādu priekšnosacījumu, tās mērķis ir sekot līdzi CompTIA Security+ standartam vai līdzīgam ekvivalentam. Turklāt, šī sertifikācija paredzēta profesionāļiem, kas nodarbojas ar tehniskiem un praktiskiem IT risinājumiem uzņēmumos.

Sertifikācija un eksāmeni

CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP) sertifikācijas pretendentiem jānokārto viens eksāmens.

Sertifikācija Eksāmeni
CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP) CAS-001*

*CASP sertifikācijas eksāmena atjauninājums kļūs pieejams 2015.gada 20.janvārī.
Eksāmens CAS-001 tiks anulēts 2015.gada maijā un aizstāts ar CAS-002.

Maksa par sertifikāciju

 

Copyright © 2007-2021 NH mācību centrs. All rights reserved. NH mācību centrs

NH mācību centrs Uzziniet vairāk!      Tāl.: 67847600      Adrese: Elizabetes 65-10, Rīga, LV-1011      E-pasts: office@nh.lv       Privacy Policy

Top.LV